Μέσι: Για αυτό έβαψα τα μαλλιά μου ξανθά - iefimerida.gr

Μέσι: Για αυτό έβαψα τα μαλλιά μου ξανθά

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Είναι ο κορυφαίος ποδοσφαιριστής της εποχής μας.

Πάντα σοβαρός, μετρημένος και ώριμος εντός και εκτός γηπέδων. Τους πρώτους μήνες του 2016 όμως... έγιναν πολλά. Τόσο το σκάνδαλο με την φοροδιαφυγή και την απολογία του στα δικαστήρια, όσο και η νέα αποτυχία με την Εθνική Αργεντινής στο Κόπα Αμέρικα τον «σημάδεψαν».

Ο Λιονέλ Μέσι έδωσε συνέντευξη σε κανάλι της Αργεντινής και απάντησε για πρώτη φορά για την απόφασή του να αλλάξει χρώμα στο μαλλί του και να το βάψει ξανθό! «Έκανα μια αλλαγή, για να ξεκινήσω από το μηδέν. Έγιναν πολλά και είπα στον εαυτό μου: «Θέλω να τα αφήσω όλα πίσω και να ξεκινήσω από την αρχή».

Αναφέρθηκε και στην απώλεια του Κόπα Αμέρικα και στη δήλωσή του ότι δεν θα ξαναπαίξει με την Εθνική του ομάδα: «Ήταν αυτό που ένιωσα εκείνη τη στιγμή. Τα πάντα κατέρρευσαν. Ήταν μεγάλη απογοήτευση».

Υπενθυμίζεται, ασφαλώς, πως ο σούπερ σταρ της Μπαρτσελόνα πήρε πίσω την αρχική του απόφαση και θα ενισχύσει το αντιπροσωπευτικό του συγκρότημα στα προκριματικά του Μουντιάλ 2018.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Λιονέλ Μέσι ξανθό μαλλί
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ