Εντυπωσιακές καταδύσεις στον Αγιο Νικόλαο Κρήτης - iefimerida.gr

Εντυπωσιακές καταδύσεις στον Αγιο Νικόλαο Κρήτης

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Με τις καλύτερες εντυπώσεις στους θεατές και ένα καταδυτικό υπερθέαμα ξεκίνησαν οι δράσεις του 1ου Agios Nikolaos Cliff Diving Show, στη Λίμνη του Αγίου Νικολάου.

Η διοργάνωση που τείνει να καταστεί θεσμός και πόλος έλξης για την πόλη του Λασιθίου τράβηξε το ενδιαφέρον ντόπιων αλλά και τουριστών, καθώς κορυφαίοι αθλητές στις καταδύσεις από όλον τον κόσμο, έδειξαν τις ικανότητες και τη δεξιοτεχνία τους, κερδίζοντας το χειροκρότημα και τον θαυμασμό.

Την πρώτη ημέρα της διοργάνωσης, οι κορυφαίοι αθλητές καταδύσεων, όλοι τους μέλη της Παγκόσμιας Ομοσπονδίας Καταδύσεων, πραγματοποίησαν το πρόγραμμα της επίσημης προπόνησης βουτώντας από την εξέδρα καταδύσεων, προσφέροντας ένα μοναδικό θέαμα.

Ειδικός προσκεκλημένος στη σημερινή πρώτη εκδήλωση ήταν ο Νικόλαος Συρανίδης, χρυσός ολυμπιονίκης στην Ολυμπιάδα της Αθήνας.

Το Cliff Diving θα συνεχιστεί και αύριο Σάββατο, ενώ στο πρόγραμμα θα περιλαμβάνονται μεταξύ άλλων αγώνες αναβίωσης κολύμβησης και υδατοσφαίρισης στη Λίμνη, που ήδη από τη δεκαετία του 1960 αποτελούσε την πρώτη φυσική «πισίνα» καταδύσεων και ναυταθλητικών δραστηριοτήτων.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Άγιος Νικόλαος Κρήτη καταδύσεις
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ