Πέταξαν κροκόδειλους σε γραφεία σχολείου - iefimerida.gr

Πέταξαν κροκόδειλους σε γραφεία σχολείου

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Τρεις κροκόδειλους αλμυρού νερού πέταξαν σε γραφείο σχολείου στην Αυστραλία τέσσερις κουκουλοφόροι, οι οποίοι στη συνέχεια τα έκαναν γυαλιά καρφιά.

Αν και οι κροκόδειλοι ήταν τελικώς ακίνδυνοι, αδύναμοι, με τα στόματά τους σφραγισμένα με ταινία, οι δράστες, τους οποίους οι Αρχές αναζητούν, αντιμετωπίζουν τεράστια πρόστιμα, καθώς οι κροκόδειλοι αλμυρού νερού θεωρούνται προστατευόμενο είδος και η κακοποίησή τους αποτελεί ποινικό αδίκημα.

Η ιδιαίτερη διάρρηξη καταγράφηκε από κάμερα ασφαλείας. Στο βίντεο φαίνεται καθαρά πώς οι δράστες πετούν τους κροκόδειλους στο γραφείο μέσα από ένα σπασμένο παράθυρο στο Κολέγιο Taminmin, στο Χάμπτι Ντου, στη Βόρεια Αυστραλία.

«Ήταν πετσί και κόκαλο, δεν είχε μείνει πολύ κρέας πάνω τους. Ήταν πολύ ήσυχοι και ήταν πολύ εύκολο να τους πιάσουμε», δήλωσε ο αστυνομικός Λουκ ΜακΛάρεν στο τοπικό ραδιόφωνο του ABC. «Η κατάσταση του δέρματός τους ήταν πολύ άσχημη, σαν να μην έχουν μπει στο νερό για μεγάλο διάστημα, δεν έχουν ταϊστεί, και ένα από αυτά μοιάζει να έχει μείνει τυφλό», πρόσθεσε.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ κροκόδειλοι σχολείο γραφεία
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ