Τούμπαραν με 320 χλμ/ώρα και επιβίωσαν - iefimerida.gr

Τούμπαραν με 320 χλμ/ώρα και επιβίωσαν

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

H κάμερα μέσα στην Camaro των 1.800 ίππων απαθανάτισε τα ανατριχιαστικά πλάνα και οι δύο επιβάτες έζησαν για να διηγηθούν την ιστορία…

Οι δύο πρωταγωνιστές της ιστορίας, ο Nacho και ο Louie, αποτελούν τη ζωντανή απόδειξη. Ζωντανή και αλώβητη απόδειξη. Διότι ήταν δεμένοι με αγωνιστικές ζώνες 6 σημείων, φορούσαν κράνος full-face και το αυτοκίνητο ήταν εφοδιασμένο με γερό ρολ-μπαρ.

Το ατύχημα συνέβη στην εκδήλωση ντράγκστερ Shift S3ctor Half Mile. Η διτούρμπινη Camaro των 1.800 PS είχε περάσει τη γραμμή χρονομέτρησης με 320 km/h και ο Nacho πάτησε τα φρένα για να σταματήσει. Όμως –όπως διηγείται ο ίδιος– μπλόκαρε ένας μπροστινός τροχός, το αυτοκίνητο γύρισε απότομα και με την ταχύτητα που είχε, πήρε πολλαπλές τούμπες, πριν σταματήσει τσαλακωμένο σαν μεταχειρισμένο αλουμινόχαρτο.

Ο Louie, o συνοδηγός, είχε χάσει τις αισθήσεις του και μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο, όπου διαπιστώθηκε ότι ήταν καλά. Όσο για τον οδηγό, είχε το κουράγιο να βγει και να περπατήσει γύρω από το αυτοκίνητο για να επιθεωρήσει τις ζημιές – και αργότερα να… ευχαριστήσει το τσακισμένο ρολ-μπαρ που τον έσωσε.

Πηγή: SpeedSociety

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ αμάξι φωτιά όχημα αγώνας
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ