Αγριος ξυλοδαρμός Βρετανών στην Ταϊλάνδη - iefimerida.gr

Αγριος ξυλοδαρμός Βρετανών στην Ταϊλάνδη

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Θύματα άγριου ξυλοδαρμού έπεσαν τρεις Βρετανοί στην Ταϊλάνδη και η αιτία του ξυλοδαρμού μοιάζει να ήταν το γεγονός πως ήταν Δυτικοί τουρίστες.

Ο πατέρας, η μητέρα και ο γιος έφευγαν από ένα μπαρ στην επαρχία Hua όταν δέχθηκαν την επίθεση συμμορίας νεαρών. Όπως φαίνεται στο υλικό που καταγράφηκε από κάμερα ασφαλείας, ύστερα από μια σύντομη λεκτική διαμάχη και οι τρεις δέχθηκαν άγριο ξύλο και βρέθηκαν στο έδαφος αναίσθητοι.

Στο βίντεο φαίνεται και η στιγμή που η 65χρονη μητέρα επιχειρεί να ανασηκωθεί και δέχεται μια κλωτσιά στο σαγόνι με αποτέλεσμα να χάσει τις αισθήσεις της. Όπως μεταδίδουν βρετανικά μέσα ενημέρωσης, ένας αυτόπτης μάρτυρας που επιχείρησε να παρέμβει κατήγγειλε πως η συμμορία εσκεμμένα έβαζε στο στόχαστρό της Δυτικούς τουρίστες.

«Προσπάθησα να τους απωθήσω, με χτύπησαν κι εμένα αλλά ένιωσα την ανάγκη να προστατεύσω την κυρία», περιέγραψε, «μεταφέρθηκαν και οι τρεις στο νοσοκομείο και σίγουρα θα χρειαστούν οδοντιατρική φροντίδα». Δύο από τους επιτιθέμενους συνελήφθησαν αλλά άλλοι δύο αναζητούνται.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Βρετανοί ξύλο Ταϊλάνδη
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ