Η διαφήμιση του Κριστιάνο Ρονάλντο που... άναψε φωτιές - iefimerida.gr

Η διαφήμιση του Κριστιάνο Ρονάλντο που... άναψε φωτιές

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ο Πορτογάλος σούπερ σταρ Κριστιάνο Ρονάλντο συνεργάστηκε με την πιο γνωστή εταιρία τηλεπικοινωνιών στο Ισραήλ για τη διαφήμιση.

Σύμφωνα με το σενάριο τρεις παίκτες συζητούν για μία νέα μεταγραφή που έγινε στον σύλλογο και ξαφνικά εμφανίζεται μπροστά τους ο νέος συμπαίκτης, ο οποίος δεν είναι άλλος από τον Κριστιάνο Ρονάλντο, ο οποίος καταλήγει στο συμπέρασμα πως η ταχύτητα του ίντερνετ δεν γίνεται να είναι πιο γρήγορη από τη... δική του!

Η απόφασή του να αποδεχθεί την πρόταση της ισραηλινής εταιρείας ήταν αρκετή από μόνη της για να προκαλέσει αντιδράσεις από την πλευρά των Παλαιστινίων, όπως αναφέρει το sdna, ωστόσο αυτό που τους εξόργισε ιδιαίτερα ήταν το γεγονός ότι στο σποτ εμφανίζεται να λέει μια λέξη «neshama» (η ψυχή μου), ενώ και ο ίδιος για να... προωθήσει ακόμα περισσότερο την εταιρεία πόσταρε το διαφημιστικό στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης υπό τον τίτλο: «Υπάρχουν φήμες ότι θα είμαι ο καινούργιος σταρ του Ισραήλ. Όχι στο ποδόσφαιρο, αλλά στην εταρεία HOT».

Παλαιστίνιοι σχολίασαν αρνητικά κάτω από το βίντεο κατηγορώντας τον άσο της Ρεάλ, ο οποίος στο παρελθόν έχει προσφέρει χρήματα για να χτιστούν σχολεία στη Λωρίδα της Γάζας, για ασέβεια και απρέπεια, ενώ αρκετοί του έγραφαν ότι από ΄δω και πέρα θα υποστηρίζουν τον Μέσι! Από την άλλη οι Ισραηλινοί τον αποθέωναν γράφοντας ότι είναι μεγάλη τιμή για αυτούς η συμμετοχή του στο σποτ.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ