Πιτ-Τζολί μιλούν μαζί για όλα -Αυτή είναι η συνέντευξη που συζητούν όλοι σήμερα - iefimerida.gr

Πιτ-Τζολί μιλούν μαζί για όλα -Αυτή είναι η συνέντευξη που συζητούν όλοι σήμερα

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Με δάκρυα στα μάτια και τον Μπραντ Πιτ να της σφίγγει το χέρι, η Αντζελίνα Τζολί μαζί με τον σύζυγό της έδωσαν τη συνέντευξη που συζητά σήμερα όλη η Αμερική.

Στο «Today Show» του καναλιού NBC για την προώθηση της νέας τους ταινίας «By the sea», που παίζουν μαζί και σκηνοθετεί η Τζολί.

Η χολιγουντιανή ηθοποιός μίλησε για τη μάχη της με τον καρκίνο αποκαλύπτοντας, με δάκρυα στα μάτια, ότι είχε τον ίδιο γιατρό με την μητέρα της, που «έφυγε» από την ασθένεια, σε ηλικία 56 ετών.

«Με την μητέρα μου είχαμε την ίδιο γιατρό και κάποιες από τις ίδιες νοσοκόμες… Η γιατρός που με χειρούργησε ήταν εκείνη που χειρούργησε την μητέρα μου. Προφανώς, η μητέρα μου της είχε πει “υποσχέσου μου ότι θα βγάλεις τις ωοθήκες της Αντζελίνα και, έτσι, κατά κάποιο τρόπο, θα είμαστε μαζί”. Κκλάψαμε και οι δύο όταν η γιατρός μου είπε ”το υποσχέθηκα στην μητέρα σου και θα το κάνω”», πρόσθεσε η ηθοποιός.

Ο Μπραντ Πιτ, που βρισκόταν στη Γαλλία, πήρε το πρώτο αεροπλάνο για να βρεθεί στο πλευρό της γυναίκας του. «Πήρα το αεροπλάνο της επιστροφής...Το να μην ήμουν εκεί, θα με γέμιζε με φρικτά συναισθήματα!». Ποια ήταν η στήριξη του; «'Έκανα ό,τι έπρεπε να γίνει για να μείνει η οικογένεια ενωμένη. Δεν υπάρχει αμφιβολία ότι είναι μία τρομακτική απόφαση (η επέμβαση). Γιατί πολλά πράγματα μπορούν να πάνε στραβά ή σε άλλη κατεύθυνση. Αλλά ήταν δική της απόφαση τι έπρεπε να κάνει!». Και κατέληξε: «Το έκανε για τα παιδιά της, για την οικογένειά μας, για να μπορούμε να είμαστε όλοι μαζί»

Η Αντζελίνα Τζολί είπε τότε για τη στήριξη του συζύγου της: «Ήξερα καθ’ όλη τη διάρκεια των εγχειρήσεων ότι ήταν στο πλάι μου και ότι δεν θα ένιωθα λιγότερο γυναίκα επειδή ο άντρας μου δεν θα το άφηνε ποτέ να συμβεί». Και συνέχισε: «Μου έκανε πολύ ξεκάθαρο τι αγαπούσε και τι σημαίνει να είσαι γυναίκα για εκείνον. Γυναίκα σημαίνει για εκείνον μία έξυπνη, ικανή που νοιάζεται για την οικογένειά της. Δεν είχε να κάνει με κάτι σωματικό!».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ