Πρόεδρος ομάδας άρχισε τα «cazzo» και έβριζε τους παίκτες - iefimerida.gr

Πρόεδρος ομάδας άρχισε τα «cazzo» και έβριζε τους παίκτες

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Η Βιόλα έχασε εντός έδρας από την Λατίνα για την β' κατηγορία μπάσκετ με την διαφορά να φτάνει περίπου στους 20 πόντους, με τον πρόεδρο των γηπεδούχων να φτάνει στα... άκρα.

Ο Τζούσβα Μπράνκα αμέσως μετά το ματς έδωσε συνέντευξη Τύπου και άρχισε τα γνωστά ιταλικά «cazzo» κατηγορώντας τους παίκτες του.

«Αυτή η ομάδα έχει παίκτες που τα έχουν όλα και είναι καλά πληρωμένοι. Θα πρέπει να προσαρμοστούν στις απαιτήσεις αυτής της ομάδας ή να σηκωθούν και να φύγουν. Είναι απαράδεκτο να έχουν τέτοια εικόνα μπροστά στους φιλάθλους μας, που έφυγαν από τα σπίτια τους με τέτοιο καιρό για να έρθουν στο γήπεδο. Μπορείς να χάσεις, αλλά όχι έτσι. Όχι με τον τρόπο αυτό, όχι στην έδρα σου! Δεν σκαμπάζω πολλά από μπάσκετ, αλλά ξέρω πως είναι ένα παιχνίδι ανδρών και σήμερα είδα πολύ λίγους στο παρκέ. Είναι ένα μήνυμα που στέλνω στην ομάδα μου δημόσια, γιατί φαίνεται όσα τους είπα κατ’ ιδίαν δεν έπιασαν τόπο», είπε μεταξύ άλλων.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ