Γάμος στο τρέξιμο: Ζευγάρι παντρεύτηκε ενώ μετείχε σε μαραθώνιο - iefimerida.gr

Γάμος στο τρέξιμο: Ζευγάρι παντρεύτηκε ενώ μετείχε σε μαραθώνιο

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Προτάσεις γάμου έχουν γίνει σε αθλητικά γεγονότα κάθε είδους. Γάμος όμως κατά τη διάρκεια μαραθωνίου, δεν είναι συχνό φαινόμενο.

Ο Μαρκ Τζόκελ και η Στέφανι Ρέινχαρτ αποφάσισαν να ενώσουν τις ζωές τους κατά τη διάρκεια του μαραθωνίου του Σικάγο. Με αθλητικά παπούτσια και φανελάκια- του γαμπρού θύμιζε σμόκιν και της νύφης ήταν λευκό όπως επιτάσσει η ημέρα του γάμου- αντάλλαξαν όρκους αιώνιας αγάπης και στη συνέχεια... τσούγκρισαν τα μπουκάλια τους με το ενεργειακό ποτό.

Η σαμπάνια ήταν απαγορευμένη, καθώς αμφότεροι λίγο νωρίτερα είχαν σταθεί στη γραμμή της εκκίνησης του μαραθωνίου. Αφού έτρεξαν τα πρώτα χιλιόμετρα, σταμάτησαν για να παντρευτούν σε μία σύντομη τελετή και αμέσως μετά άρχισαν πάλι να τρέχουν, πιασμένοι από το χέρι μάλιστα για ένα μεγάλο μέρος της διαδρομής- για να τερματίσουν αργότερα.

Γαμπρός και νύφη είχαν γνωριστεί πριν από δύο χρόνια, την ώρα που προπονούνταν για να τρέξουν μαραθώνιο, για αυτό θέλησαν να παντρευτούν με αυτό τον τρόπο.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ