Γκάφα στην TV: Εδειξαν video game ως εικόνες από βομβαρδισμούς στη Συρία - iefimerida.gr

Γκάφα στην TV: Εδειξαν video game ως εικόνες από βομβαρδισμούς στη Συρία

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Σε απίστευτη γκάφα υπέπεσε ένας αμφιλεγόμενος Αιγύπτιος δημοσιογράφος, ο οποίος έχει κάνει και στο παρελθόν πολλά λάθη.

Ο Αχμέντ Μούσα παρουσίασε στους τηλεθεατές ένα βίντεο που υποτίθεται πως ήταν υλικό από τις ρωσικές επιχειρήσεις στη Συρία. Και μάλιστα εκθείασε το ρωσικό στρατό για την αποτελεσματικότητά του. Μόνο που υπήρχε ένα πρόβλημα, το υλικό αυτό είχε δημοσιευθεί στο YouTube πριν από πέντε χρόνια και σύμφωνα με την Washington Post προέρχεται από ένα video game!

«Να σας πω για τη Ρωσία. Η Ρωσία δεν παίζει. Οι ΗΠΑ έπαιζαν, δεν προσπαθούσαν να χτυπήσουν το Ισλαμικό Κράτος. Αλλά οι Ρώσοι το έκαναν. Τώρα θα δείτε ένα τρομακτικό βίντεο, τρομακτικό», λέει ο δημοσιογράφος, προλογίζοντας το επίμαχο βίντεο. Ομως, όπως έγραψε blog στην Αίγυπτο, πρόκειται για υλικό από το video game Apache Air Assault, το οποίο δημιουργήθηκε από ρωσική εταιρεία και κυκλοφόρησε το 2010!

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ