Απίστευτο: Επεσε από 17 ορόφους και τη γλίτωσε! - iefimerida.gr

Απίστευτο: Επεσε από 17 ορόφους και τη γλίτωσε!

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Οχι μόνο έπεσε από τον 17ο όροφο, όχι μόνο δεν έπαθε τίποτα, αλλά δεν... ένιωσε και κάτι όπως λέει!

Οσο απίστευτο κι αν ακούγεται, όλα τα μεγάλα ειδησεογραφικά πρακτορεία μεταδίδουν την απίστευτη ιστορία με πρωταγωνιστή τον Σεμπαστιάν Ρέγιες. Ο 23χρονος χιλιανός έπεσε από το μπαλκόνι του 17ου ορόφου του διαμερίσματός του. Σύμφωνα με κάποιες πληροφορίες καθόταν πάνω στο κάγκελο, ενώ άλλα ΜΜΕ μεταδίδουν ότι πανηγύριζε ένα αποτέλεσμα ποδοσφαιρικού αγώνα.

Στο βίντεο από τις κάμερες ασφαλείας, φαίνεται να πέφτει σε ένα σκέπαστρο του γκαράζ και μετά σε ένα παρκαρισμένο αυτοκίνητο. Το απίστευτο είναι πως έπαθε «μόνο»- με δεδομένο το ύψος από το οποίο έπεσε- κάταγμα στο μηριαίο οστό και τη λεκάνη. Οσο για τον ίδιο, λέει πως δεν ένιωσε τον πόνο που θα περίμενε κανείς μετά από πτώση από το 17ο όροφο. Κάτι που ίσως να οφείλεται στο γεγονός ότι είχε πιει αρκετά πριν από το ατύχημα.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ