Slow West: Ο Μάικλ Φάσμπεντερ καλπάζει στην Αγρια Δύση του 19ου αιώνα - iefimerida.gr

Slow West: Ο Μάικλ Φάσμπεντερ καλπάζει στην Αγρια Δύση του 19ου αιώνα

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ο Μάικλ Φάσμπεντερ («Shame», «12 Χρόνια Σκλάβος») καλπάζει στην Άγρια Δύση του 19ου αιώνα σε ένα δυνατό ατμοσφαιρικό ουέστερν που κέρδισε το Μεγάλο Βραβείο της Επιτροπής στο Φεστιβάλ του Σάντανς.

Στα δραματικά τοπία του Κολοράντο, ο Σίλας Σέλεκ (Φασμπέντερ), ένας επικίνδυνος περιπλανώμενος, συναντά τον έφηβο Τζέι (Κόντι Σμιτ-Μακφί). Παρόλο που μια τέτοια συνάντηση κανονικά θα οδηγούσε σε μια μονομαχία μέχρι θανάτου, ο Σίλας επιλέγει να μην σκοτώσει τον Τζέι και αντίθετα του προσφέρει προστασία, σε αντάλλαγμα για χρήματα. Ο Τζέι έχει έρθει στην Αμερική για να βρει την αγαπημένη του, τα κίνητρα του Σίλας, όμως, παραμένουν μυστηριώδη. Στο ταξίδι αυτό, γεμάτο με κίνδυνο, προδοσίες και βία, ο Τζέι θα συνειδητοποιήσει ότι η Δύση δεν δείχνει οίκτο στους αθώους…

  • Σκηνοθεσία: Τζον ΜακΛίν
  • Ηθοποιοί: Μάικλ Φασμπέντερ, Κόντι Σμιτ-ΜακΦί, Μπεν Μέντελσον
Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ