Η τρομακτική στιγμή που λιοντάρι επιτίθεται σε συνεργείο ντοκιμαντέρ για την άγρια ζωή - iefimerida.gr

Η τρομακτική στιγμή που λιοντάρι επιτίθεται σε συνεργείο ντοκιμαντέρ για την άγρια ζωή

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Σε βίντεο έχει καταγραφεί η τρομακτική εμπειρία που είχε συνεργείο ντοκιμαντέρ για την άγρια ζωή, όταν ενώ τα μέλη του βρίσκονταν εντός του αυτοκινήτου με κλειστά τα παράθυρα δέχτηκαν την επίθεση ενός αρσενικού λιονταριού.

Το λιοντάρι στο πάρκο Kevin Richardson Wildlife Sanctuary, στη Νότια Αφρική, κατάφερε να αποσπάσει έναν καθρέφτη.

Οπως φαίνεται στο βίντεο που εξασφάλισε η βρετανική εφημερίδα Mirror, το συνεργείο αντί να πατήσει γκάζι και να εξαφανιστεί, παρέμεινε στη θέση του έχοντας τις κλειδωμένες τις ασφάλειες, κατεβασμένα τα παράθυρα και ανοιχτές τις κάμερες.

Μέσα σε δευτερόλεπτα ο βασιλιάς της ζούγκλας χτυπούσε με δύναμη το όχημα, προσπαθώντας να βρει δίοδο εντός του από τα παράθυρα, επιχειρώντας ταυτόχρονα να τα σπάσει, όμως όλα τα μέλη του τηλεοπτικού συνεργείου παρέμειναν ήρεμα.

Τελικά, όταν ο καθρέφτης έκανε... φτερά, ο οδηγός έβαλε μπροστά και έφυγε, ενώ το αυτοκίνητο το κυνηγούσαν για λίγο δύο ζώα.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ