Επαιζε Beatles στην κιθάρα ενώ του έκαναν επέμβαση στον εγκέφαλο - iefimerida.gr

Επαιζε Beatles στην κιθάρα ενώ του έκαναν επέμβαση στον εγκέφαλο

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Την ώρα που οι γιατροί προσπαθούσαν να του αφαιρέσουν όγκο από τον εγκέφαλο, ένας ασθενής έπαιζε κιθάρα.

Ο Αντονι Κούλκαμπ Ντίας είχε τις αισθήσεις του κατά τη διάρκεια της επέμβασης, προκειμένου να κάνουν πιο προσεκτικές κινήσεις οι γιατροί, αλλά εκείνος δεν έμεινε με σταυρωμένα τα χέρια περιμένοντας να ολοκληρώσουν τη δουλειά τους. Μαζί του στο χειρουργείο πήρε την κιθάρα του και άρχισε να παίζει.

Ο 33χρονος τραπεζικός υπάλληλος, έπαιξε το «Yesterday» των Beatles, αλλά και ένα τραγούδι που έχει γράψει για το νεογέννητο γιο του. «Επαιξα έξι τραγούδια. Το δεξί μου χέρι ήταν λίγο πιο αδύναμο γιατί σε εκείνη την πλευρά γινόταν η επέμβαση, οπότε σταμάτησα και ξεκουράστηκα», είπε, μιλώντας στην ιστοσελίδα G1.

Ο ασθενής είχε τις αισθήσεις του κατά τη διάρκεια της επέμβασης, προκειμένου οι γιατροί να αποφύγουν τραυματισμό που θα έθετε σε κίνδυνο σημαντικές λειτουργίες του εγκεφάλου.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ