Ποδηλάτης παραβιάζει κόκκινο και παραλίγο να γίνει χαλκομανία από λεωφορείο - iefimerida.gr

Ποδηλάτης παραβιάζει κόκκινο και παραλίγο να γίνει χαλκομανία από λεωφορείο

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ενας ποδηλάτης από το Μάντσεστερ έμαθε από την καλή κι απ' την ανάποδη γιατί δεν πρέπει να παραβιάζουμε τον φωτεινό σηματοδότη.

Ευτυχώς, για εκείνον θα έχει την ευκαιρία να ξανακάνει ποδήλατο, αλλά για λίγο πρέπει να πέρασε ολόκληρη η ζωή του μπροστά από τα μάτια του.

Ο χρήστης Captf, ένας προγραμματιστής και μοτοσικλετιστής ο οποίος έτυχε να περνά από το σημείο, την περασμένη Παρασκευή, κατέγραψε με την ενσωματωμένη στη μηχανή του κάμερα τον ποδηλάτη να παραβιάζει το κόκκινο και να γλιτώνει στο παρά πέντε να γίνει χαλκομανία από ένα λεωφορείο.

Ο χρήστης έγραψε σχολιάζοντας την ανάρτησή του το YouTube: Δεν έχω καμία συμπόνοια για τον τύπο. Ωστόσο, δεν έπαθε τίποτα στο τέλος. Αν ήταν γρηγορότερος κατά ένα δευτερόλεπτο, θα είχε γίνει χαλκομανία με τον δρόμο».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ