Η Μισέλ Ομπάμα γυμνάζεται και δίνει το καλό παράδειγμα - iefimerida.gr

Η Μισέλ Ομπάμα γυμνάζεται και δίνει το καλό παράδειγμα

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Η Μισέλ Ομπάμα κρατιέται αναμφισβήτητα σε φόρμα και το αποδεικνύει με το δίλεπτο βίντεο από το γυμναστήριο, που ανέβασε στο διαδίκτυο.

Το βίντεο είναι μέρος της εκστρατείας Let's Move της πρώτης κυρίας, η οποία έχει ως στόχο να εμπνεύσει τα παιδιά να βγουν έξω και να δραστηριοποιηθούν.

Στο πλαίσιο της εκστρατείας, έχει ζητήσει από διασημότητες αλλά και απλούς ανθρώπους για «Gimmie Five», που σημαίνει πέντε τρόπους για να κρατηθούν υγιείς και δραστήριοι.

Λίγες ημέρες πριν ο Πρόεδρος Ομπάμα δημοσίευσε το δικό του βίντεο με πέντε τρόπους να παραμείνει δραστήριος, στους οποίους περιλαμβάνει τρέξιμο με το κοστούμι του και τη φιλοξενία και meeting βόλτες αντί να κάθεται στο οβάλ γραφείο.

Οι πέντε τρόποι που παρουσίασε η Μισέλ είναι ελαφρώς πιο απαιτητικοί, συμπεριλαμβανομένων σχοινάκι, κοιλιακών και πυγμαχίας.

Ενώ το βίντεο του Προέδρου προσέλκυσε ελάχιστα likes και retweets σε πέντε ημέρες, το βίντεο της Μισέλ έχει φτάσει τα 3.000 retweets και σχεδόν 5.000 likes μέσα σε λίγες ώρες.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ