Καρέ καρέ ληστεία στη Ρόδο -Κάμερες ασφαλείας κατέγραψαν τον «ποντικό» - iefimerida.gr

Καρέ καρέ ληστεία στη Ρόδο -Κάμερες ασφαλείας κατέγραψαν τον «ποντικό»

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Σε πλήρη εξέλιξη βρίσκεται από τα ξημερώματα της Τετάρτης έρευνα των αστυνομικών της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Ρόδου για τον εντοπισμό και τη σύλληψη διαρρήκτη που στις 02.50 «χτύπησε» στο ζαχαροπλαστείο «Μίλτος» στο κέντρο της πόλης της Ρόδου.

Ο δράστης, όπως αποτυπώθηκε και από το κύκλωμα εσωτερικής μαγνητοσκόπησης του καταστήματος, έσπασε την κεντρική γυάλινη είσοδο του ζαχαροπλαστείου στην οδό Καναδά και εισήλθε εντός. Αφού έψαξε το χώρο αφαίρεσε το συρτάρι της ταμειακής μηχανής, που περιείχε περί τα 100 ευρώ και αποχώρησε.

Από τις έρευνες που ακολούθησαν το συρτάρι της ταμειακής μηχανής βρέθηκε παραβιασμένο σε κάδο απορριμμάτων κοντά στο ξενοδοχείο Rainbow.

Ο ιδιοκτήτης του ζαχαροπλαστείου, δημοσιοποίησε τα πλάνα από τον διαρρήκτη, έτσι όπως κατεγράφησαν από την κάμερα ασφαλείας και παρακαλεί εάν κάποιος είδε κάτι ή αναγνωρίσει τον ληστή να ειδοποιήσει την Ασφάλεια Ρόδου.

Πηγή: dimokratiki.gr

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ