Ξεκαρδιστικές «βουτιές» για φάουλ εκτός γηπέδου -Οταν όλοι κάνουν θέατρο στο σπίτι και το γραφείο - iefimerida.gr

Ξεκαρδιστικές «βουτιές» για φάουλ εκτός γηπέδου -Οταν όλοι κάνουν θέατρο στο σπίτι και το γραφείο

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

«Φάουλ!» αναφωνούν οι οπαδοί βλέποντας κάποιον παίκτη τους στο έδαφος. Μπορεί ο αντίπαλος να μην τον ακούμπησε καν, αλλά δεν έχει σημασία. Αυτός έπεσε και σφαδάζει από τον πόνο, τον οποίο βέβαια ξεχνά αμέσως μόλις χρεωθεί ο αντίπαλος με φάουλ. Είναι το περίφημο ποδοσφαιρικό «θέατρο».

Πώς θα ήταν όμως αν οι συγκεκριμένες «βουτιές» γίνονταν εκτός γηπέδου. Για παράδειγμα στο γραφείο, το σπίτι, σε ένα μπαρ ή ακόμη και το σούπερ μάρκετ; Το αποτέλεσμα είναι ξεκαρδιστικό. Σατιρίζοντας το γεγονός ότι το «θέατρο» αποτελεί αναπόσπαστο κομμάτι του ποδοσφαίρου, η Canadian Film Fourgrounds δημιούργησε ένα τέτοιο βίντεο στο οποίο οι πρωταγωνιστές μιμούνται τους ποδοσφαιριστές.

Χάνουν την ισορροπία τους χωρίς να υπάρχει καν επαφή με τον «αντίπαλο», πέφτουν σαν να τους... πυροβόλησαν και βέβαια σφαδάζουν, ενώ ο υποτιθέμενος «δράστης» διαμαρτύρεται και τραβά τα μαλλιά του.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ