Πως ένα... χαστούκι σπάει την αμηχανία και χαρίζει χαμόγελα -Αγνωστοι καλούνται να χτυπηθούν μεταξύ τους - iefimerida.gr

Πως ένα... χαστούκι σπάει την αμηχανία και χαρίζει χαμόγελα -Αγνωστοι καλούνται να χτυπηθούν μεταξύ τους

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Η πρώτη γνωριμία μεταξύ δύο ατόμων συνήθως συνοδεύεται με μια μικρή αμηχανία. Οι σωματικές επαφές, ιδίως στα πρώτα λεπτά της συνύπαρξης δύο ατόμων, είναι ιδιαίτερα περιορισμένες. Αυτό όμως δεν σημαίνει πως, επειδή το «επιβάλλουν» τα κοινωνικά πρότυπα, θα πρέπει και να αποφεύγονται. Αυτό προσπαθεί να αποδείξει ο Μαξ Λάντις με το βίντεο που δημιούργησε, στο οποίο συμμετέχουν 40 άτομα, άγνωστα μεταξύ τους, τα οποία χωρίζονται σε ζεύγη και καλούνται να... χαστουκιστούν.

Τα βλέμματα των δύο αγνώστων συναντιούνται για πρώτη φορά, χωρίς όμως να επικρατεί η συνηθισμένη ουδετερότητα. Καθένας από τους σαράντα γνωρίζει ότι θα χτυπήσει και θα χτυπηθεί από τον απέναντι του και αυτό, με ένα μαγικό τρόπο, δημιουργεί μια πρωτοφανή οικειότητα. Τα ζευγάρια δείχνουν να το απολαμβάνουν. Χαμογελούν, κοιτιούνται με νόημα, λένε αστεία ενώ η καλύτερη στιγμή του βίντεο βρίσκεται στο 1:35 όταν μετά το χαστούκι τα δύο άτομα αισθάνονται τόσο οικεία που αποφασίζουν να φιληθούν. Μια εξαιρετική ιδέα από τον Αμερικανό ηθοποιό που αποδεικνύει πως... οι καλοί τρόποι δεν είναι πάντα ο «σωστός» οδηγός.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ