Ο μπαλαδόρος ηλικιωμένος που... μάγεψε τα πλήθη – Μπήκε στο γήπεδο και έκλεψε την παράσταση - iefimerida.gr

Ο μπαλαδόρος ηλικιωμένος που... μάγεψε τα πλήθη – Μπήκε στο γήπεδο και έκλεψε την παράσταση

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Μπαίνοντας στο γήπεδο με αργά βήματα, σχεδόν κουτσαίνοντας, έδωσε την εντύπωση τόσο στους παίχτες όσο και στους θεατές ότι πρόκειται για έναν ηλικιωμένο που κάνει τη βραδινή του βόλτα. Οταν η μπάλα κατευθύνθηκε προς τα πάνω του, όλοι έσπευσαν να του τη ζητήσουν πίσω. Αυτός όμως θέλησε να παίξει. Τα πρώτα λεπτά έπαιζε σαν ένας... φυσιολογικός ηλικιωμένος, όμως ξαφνικά τα πάντα άλλαξαν. Με μαγικές κινήσεις ο... παππούς με το μουστάκι κλέβει την παράσταση.

Ολοι έχουν μείνει άναυδοι με το θέαμα που προσφέρει. Οι αντίπαλοι προσπαθούν να του πάρουν τη μπάλα όμως δεν τα καταφέρνουν με τίποτα. Ολοι απορούν με τις ικανότητες αυτού του... παράξενου περαστικού. Το μυστήριο λύνεται στο τέλος του βίντεο. Ο ηλικιωμένος τελικά δεν είναι και τόσο μεγάλος σε ηλικία. Αντιθέτως, είναι ο καλύτερος ποδοσφαιριστής freestyle παγκοσμίως. Ο λόγος για τον Σαν Γκαρνιέρ, ο οποίος προς το παρόν τρέλανε τους πάντες.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ