Νέο βίντεο από τη Lady Gaga: You & I - iefimerida.gr

Νέο βίντεο από τη Lady Gaga: You & I

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Σπάνια φορά πολλά ρούχα. Αλλά με το τελευταίο της βίντεο-κλιπ, για το τραγούδι You & I, η Lady Gaga αποφάσισε να δείξει κάτι παραπάνω, μια και εμφανίζεται ως σέξι...γοργόνα.

Με χρώμα που παραπέμπει σε φάντασμα και περίεργες μπογιές στο πρόσωπο, η γοργόνα της Lady Gaga φορά ελαστικό τοπ στο στήθος που αφήνει λίγα στη φαντασία μια και δίνει την εντύπωση ότι δεν φορά τίποτε.

Το ίδιο το τραγούδι φέρεται να μιλά για την εξάχρονη σχέση της με τον Luc Carl, ιδιοκτήτη μπαρ στη Νέα Υόρκη, αφού στη μέση του κομματιού η Lady (κατά κόσμον Stefani Germanotta) ακούγεται να λέει 'six whole years', ενώ αμέσως μετά τραγουδά "He says sit back down where you belong, in the corner of my bar with your high heels on." Όπως λέει η ίδια η βασική ιδέα του βίντεο είναι ότι "ταξίδεψα από τη Νέα Υόρκη ως τη Νεμπράσκα μόνο και μόνο για να πάρει πίσω το αγόρι μου"

Το βίντεο κλιπ περιέχει μερικές σεξουαλικές σκηνές και μένει να φανεί αν θα λογοκριθεί στην τηλεόραση.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ