Η ηρωική πράξη μιας γενναίας γάτας – Εσωσε μικρό παιδί από τα σαγόνια ανεξέλεγκτου σκύλου - iefimerida.gr

Η ηρωική πράξη μιας γενναίας γάτας – Εσωσε μικρό παιδί από τα σαγόνια ανεξέλεγκτου σκύλου

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Πολλές φορές έχουμε ακούσει για την αγάπη που διατηρούν οι σκύλοι με τα μικρά παιδιά και άλλες τόσες φορές για την αδιαφορία και την εγωιστική συμπεριφορά των γατών. Το βίντεο που ακολουθεί όμως τα καταρρίπτει όλα. Το μικρό παιδί που πρωταγωνιστεί, κάνει αμέριμνο βόλτες με το ποδήλατο του. Ξαφνικά ένας σκύλος κατευθύνεται τρέχοντας προς το μέρος του, τον φτάνει και κατευθείαν του επιτίθεται δαγκώνοντας τον και ρίχνοντας τον από το ποδήλατο.

Το μικρό παιδί δείχνει έρμαιο στο δόντια του ανεξέλεγκτου σκύλου, όμως η... σωτήρας του είναι κοντά για να το προστατεύσει. Ο λόγος για το κατοικίδιο του, μια ηρωική γάτα που μόλις αντιλαμβάνεται την απρόσμενη επίθεση, αψηφά κάθε αίσθηση κινδύνου και ορμά πάνω στον κατά πολύ μεγαλύτερο σκύλο για να σώσει το... αφεντικό της. Χάρη στην επαγρύπνηση της γάτας, το παιδί τελικά γλυτώνει από τα δόντια του αγριεμένου σκύλου, ο οποίος τρέπεται σε φυγή.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ποδήλατο σκύλος παιδί γάτα ηρωική πράξη
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ