Η καλή πράξη της ημέρας: Μοτοσικλετιστής γκαζώνει και βοηθάει έναν άγνωστο να προλάβει το λεωφορείο - iefimerida.gr

Η καλή πράξη της ημέρας: Μοτοσικλετιστής γκαζώνει και βοηθάει έναν άγνωστο να προλάβει το λεωφορείο

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ολοι έχουμε βρεθεί στη δυσάρεστη θέση να χάσουμε το λεωφορείο τη τελευταία στιγμή, ενώ ήδη έχουμε διανύσει ένα μικρό... σπριντ στην απέλπιδα προσπάθεια μας. Η αίσθηση της αγανάκτησης είναι αρκετά έντονη και αυτό φαίνεται να το γνωρίζει πολύ καλά ο πρωταγωνιστής του βίντεο που ακολουθεί.

Αυτό διότι βλέποντας έναν άγνωστο να κυνηγά μανιωδώς και εν τέλει να χάνει το λεωφορείο του, ο μοτοσικλετιστής αμέσως σταματά και του προσφέρει... μια δεύτερη ευκαιρία. Τυχερός μέσα στην ατυχία του, ο πρώτος δεν χάνει χρόνο και ανεβαίνει στη μηχανή. Η περιπέτεια του όμως δεν έχει τελειώσει. Αφού φτάνουν στην επόμενη στάση, κατεβαίνει όμως για δεύτερη φορά δεν προλαβαίνει το λεωφορείο. Γυρίζει πίσω στον... άγνωστο βοηθό του, ο οποίος γκαζώνει, προσπερνά το λεωφορείο και τον αφήνει σε τρίτη στάση, έτοιμο για επιβίβαση.

Ολα αυτά τα καταγράφει η κάμερα που έχει ο μοτοσικλετιστής στο πλάγιο μέρος του κράνους του. Ομολογουμένως, ήταν... η καλή πράξη της ημέρας.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ