Τζακ Σλόσμπεργκ: Ο μοναδικός εγγονός του Τζον Κένεντι είναι ίδιος ο θείος του -27 χρονών και πολλά υποσχόμενος - iefimerida.gr

Τζακ Σλόσμπεργκ: Ο μοναδικός εγγονός του Τζον Κένεντι είναι ίδιος ο θείος του -27 χρονών και πολλά υποσχόμενος

Τζακ Σλόσμπεργκ
Τζακ Σλόσμπεργκ /Φωτογραφία: AP
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Η ζωή, τα μυστικά και η «κατάρα» της οικογένειας Κένεντι δεν παύουν να ιντριγκάρουν και να προκαλούν το ενδιαφέρον του κόσμου.

Άλλωστε οι Κένεντι, το «Κάμελοτ», ήταν ό,τι πιο κοντινό σε γαλαζοαίματους είχαν ποτέ οι ΗΠΑ. Ο μοναδικός εγγονός του JFK και της Τζάκι ακούει στο όνομα Τζον Μπουβιέ Κένεντι Σλόσμπεργκ. Όπως ο παππούς του, όμως, προτιμά να τον φωνάζουν «Τζακ».

Είναι γιος της Καρολίν Κένεντι και του σχεδιαστή και συγγραφέα Έντγουιν Σλόσμπεργκ. Γεννήθηκε το 1993 και έχει άλλα δύο αδέλφια, την Ρόουζ και την Τατιάνα. Ο Τζακ έχει κληρονομήσει το βαρύ όνομα και, όπως φαίνεται, έχει σκοπό να αναβιώσει τη δυναστεία των Κένεντι.

Διαβάστε περισσότερα για τον μοναδικό εγγονό του Κένεντι στο Bovary.gr

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ εγγονός Τζον Κένεντι
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ