Οι εξαρτήσεις, τα τατουάζ και η τηλεόραση -Ο Δημήτρης Σκαρμούτσος σε μια εξομολογητική συνέντευξη αφηγείται τη ζωή του - iefimerida.gr

Οι εξαρτήσεις, τα τατουάζ και η τηλεόραση -Ο Δημήτρης Σκαρμούτσος σε μια εξομολογητική συνέντευξη αφηγείται τη ζωή του

Δημήτρης Σκαρμούτσος
Φωτογραφία: ANT1/GeitoniesStoPiato
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ο Δημήτρης Σκαρμούτσος είναι ένας από τους πιο ταλαντούχους και καταξιωμένους Έλληνες σεφ.

Συστήθηκε στο τηλεοπτικό κοινό ως κριτής μέσα από το πρώτο MasterChef το 2010. Από τότε παρουσίασε πολλές εκπομπές μαγειρικής στην τηλεόραση. Σήμερα έχει πέντε εστιατόρια και το catering «Δειπνοσοφιστήριον» ενώ έχει αναλάβει το "Δέλτα Εστιατόριο" στο Κέντρο Πολιτισμού Σταύρος Νιάρχος.

Γεννήθηκε στην Αθήνα, όπου και μεγάλωσε και αργότερα έφυγε για την Αμερική. Ακόμη μεγαλώνει στην Αθήνα, όπως αναφέρει ο ίδιος. «Οι γονείς μου, οι καταβολές τους, είναι Ελληνοαμερικανοί. Η Ελλάδα, η Αθήνα, ήταν μικρή για μένα, στο δικό μου το μυαλό. Όπως μεγαλώσαμε, το έξω φάνταζε πάντα πιο ελκυστικό από το μέσα», δηλώνει σε μια εξομολογητική συνέντευξη.

Διαβάστε τη συνέντευξη του Δημήτρη Σκαρμούτσου στo Bovary.gr

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Δημήτρης Σκαρμούτσος συνέντευξη
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ