«Εφ.Συν.» και Καμμένος - iefimerida.gr
ΠΟΛΙΤΙΚΗ 

«Εφ.Συν.» και Καμμένος

Η «Εφημερίδα των Συντακτών» ανακάλυψε με 4 χρόνια -τουλάχιστον- καθυστέρηση ότι ο Καμμένος μπορεί να είναι και συκοφάντης.

Τώρα, σαν θιγμένες παρθένες, σκούζουν ότι δεν έχουν βιαστεί από τον Σόρος, ούτε έχουν πάρει θαλασσοδάνεια από τις τράπεζες. Προσωπικά, είμαι σίγουρος ότι αυτά που λέει ο Καμμένος είναι αρλούμπες.

Ωστόσο, για την «Εφημερίδα των Συντακτών» υπάρχει ένα σοβαρό ηθικό ζήτημα: Όταν στο παρελθόν κατασυκοφαντήθηκαν ανελέητα άνθρωποι από τον Καμμένο, η «Εφ.Συν.» δεν είπε ούτε μια λέξη. Τώρα πλέον, έστω και με χρονοκαθυστέρηση, θα καταλάβουν και πολλά άλλα.

Ο «αριστερός» Τύπος που θεωρεί ότι κατέχει αποκλειστικά το μονοπώλιο της ηθικής και υποτίθεται ότι ήταν απέναντι στην ανθρωποφαγία, μπορεί να εξελιχθεί τώρα σε θήραμα των λύκων που εξέθρεψε με τη σιωπή και την ανοχή του. Δυστυχώς, για την «Εφ.Συν.» και όχι μόνο, δεν υπάρχουν δύο μέτρα και δύο σταθμά...

ΥΓ.: Η χώρα βρίσκεται σε μνημόνια περίπου 8 χρόνια, εκ των οποίων τα 3,5 υπό τη διακυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ. Για τις ευθύνες του ΣΥΡΙΖΑ δεν θα μας πει ποτέ κάτι η καλή εφημερίδα;

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ