Ράνια, respect για το θράσος - iefimerida.gr
ΠΟΛΙΤΙΚΗ 

Ράνια, respect για το θράσος

Η για πρώτη φορά αριστερή κυβέρνηση παρέδωσε πάλι μαθήματα πολιτικού κυνισμού.

Με πανάκριβες πασμίνες και κασμίρια, πόθεν έσχες μεγατόνων, ύφος χιλίων καρδιναλίων και σοβαροφάνεια τύπου executive lady της Νέας Υόρκης, η Ράνια Αντωνοπούλου πιάστηκε με το χέρι στο μέλι για ένα επίδομα.

Επίδομα ενοικίου 1.000 ευρώ τον μήνα για να νοικιάζει στο Κολωνάκι.

Η αντίδρασή της είναι επιτομή πολιτικού θράσους. Ούτε στο πολιτμπιρό της Μόσχας τέτοιο τουπέ. Δεν παραιτήθηκε από τη θέση της, δεν ζήτησε συγγνώμη, ανακοίνωσε ξερά ότι θα επιστρέψει τα χρήματα. Μετά λύπης της, όπως φαίνεται, αφού είναι «νόμιμα».

Είναι τσίπηδες το ζεύγος Αντωνοπούλου-Παπαδημητρίου; Με 520.000 ευρώ ετήσιο εισόδημα, χαρτοφυλάκια εκατομμυρίων, ακίνητα και βίλες, χάθηκε ο κόσμος για 12 ψωροχιλιάρικα; Κι όμως.

Και 20 ευρώ ημερησίως οδοιπορικά ως τους Δελφούς να της έδιναν, πάλι θα τα έπαιρνε. Είναι νόμιμα, τα δικαιούται. Οι Συριζαίοι έχουν το επίδομα στο αίμα τους, όχι μόνο για να το δίνουν αλλά κυρίως για να το εισπράττουν.

Οι εκατομμυριούχοι του ΣΥΡΙΖΑ που θα έκοβαν προνόμια υπουργών, θα πουλούσαν τις αλεξίσφαιρες BMW και τα πρωθυπουργικά αεροπλάνα, θα σάρωναν τις συνήθεις του «παλιού συστήματος», μια χαρά τσεπώνουν ως το τελευταίο πενηνταράκι από τον κρατικό κορβανά.

Ράνια, τρία εκατομμύρια ευρώ λιγότερα αν είχατε, με τον κ. Παπαδημητρίου, θα παίρνατε και το επίδομα αλληλεγγύης.

Ναι, αυτόν τον κ. Παπαδημητρίου που έγραφε μελέτες για την επιστροφή της Ελλάδας στη δραχμή.

Επανάσταση εκ του ασφαλούς, υπεροψία της Αριστεράς, εκατομμυριούχοι οικονομολόγοι της φακής και το χέρι στο μέλι δεν συμβαδίζουν. Κονομημένοι αριστεροί που παλεύουν τον καπιταλισμό δεν υπάρχουν. Κυρίως δεν γίνεται η χώρα που ματώνει σε φόρους και εισφορές, με τσακισμένο ΑΕΠ και ηθικό, να πληρώνει και το ενοίκιο του πλουσιότερου ζεύγους της κυβέρνησης.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ