Η ένοχη σιωπή του Τσίπρα για τον Μαδούρο - iefimerida.gr
ΠΟΛΙΤΙΚΗ 

Η ένοχη σιωπή του Τσίπρα για τον Μαδούρο

Ο ΣΥΡΙΖΑ, που ανακαλύπτει στα γεράματα τους καταναγκασμούς της εφαρμοσμένης πολιτικής και υπογράφει με τη σέσουλα τα «αντιλαϊκά» μέτρα των δανειστών, χάνει και τα διεθνιστικά του αντανακλαστικά.

Όλοι αυτοί οι υπουργοί και οι στελεχάρες που έλιωσαν κάποτε σόλες στις αντιφασιστικές διαδηλώσεις για τις χούντες της Λατινικής Αμερικής, τώρα κάνουν τα παγόνια για τη χούντα του Μαδούρο.

Μου κάνει εντύπωση που ούτε ένα στέλεχος της Κουμουνδούρου ή της κυβέρνησης δεν είπε λέξη για όλα αυτά που γίνονται στη Βενεζουέλα. Ενώ ο σύντροφος Μαδούρο, που από την πολλή μάσα έχει γίνει 200 κιλά, σπρώχνει καθημερινά την έρημη αυτή χώρα στο χάος και στη δυστυχία, κρατώντας την εξουσία με τη βία, ο Πολάκης βρίζει τους δικαστές και τους φαρμακοποιούς.

Η κυβερνώσα Αριστερά όλους αυτούς τους μήνες δεν είχε μια λέξη συμπαράστασης για αυτόν τον κόσμο που εξαθλιώνεται καθημερινά από ένα καθεστώς αδίστακτο και τυραννικό. Εύλογα αναρωτιέται κανείς, σύντροφε Αλέξη, γιατί αυτή η μούγκα στη στρούγκα. Μήπως παίζουν τίποτα παλιά γραμμάτια;

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ