Έρχεται το νέο SimCity για Mac με εντυπωσιακά γραφικά [εικόνες + βίντεο] - iefimerida.gr

Έρχεται το νέο SimCity για Mac με εντυπωσιακά γραφικά [εικόνες + βίντεο]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Πρόσφατα αυτή την εβδομάδα η Electronic Arts, δήλωσε ότι το νέο SimCity θα κυκλοφορήσει για Mac OS X στις 11 Ιουνίου 2013 και οι πρώτες εικόνες από το παιχνίδι που έχουν βγει στη δημοσιότητα προδίδουν τα εντυπωσιακά του γραφικά.

Οι παίκτες που έχουν ήδη αγοράσει την έκδοση του παιχνιδιού για Windows θα έχουν δωρεάν πρόσβαση στην έκδοση Mac όταν θα κυκλοφορήσει, ενώ για πρώτη φορά οι αγοραστές της έκδοσης Mac θα πάρουν μαζί και ένα αντίτυπο της έκδοσης του παιχνιδιού για Windows εντελώς δωρεάν

Παράλληλα οι προγραμματιστές της Maxis διευκρινίζουν ότι θα υποστηρίζεται το Cross-platform multiplayer δηλαδή η δυνατότητα να παίξουν διαδικτυακά οι παίκτες από διαφορετικές συσκευές. Δηλαδή μέσω του i-cloud οι χρήστες Mac θα σώζουν το παιχνίδι και θα μπορούν να το συνεχίσουν απο εκεί που το άφησαν, ακόμα κι αν παίζουν μετά από διαφορετική συσκευή.

Στις 11 Ιουνίου, η οποία θα είναι επίσης η ημέρομηνία της πολυαναμενόμενης έκθεσης E3 Expo, το παιχνίδι θα παρουσιαστεί επίσημα, δίνοντας μία ευκαιρία στην Electronic Arts να αποδείξει ότι μπορεί να χειριστεί κι άλλη πλατφόρμα εκτός από τα Windows με την ίδια επιτυχία.

Έρχεται το νέο SimCity για Mac με εντυπωσιακά γραφικά [εικόνες + βίντεο] | iefimerida.gr 0
Έρχεται το νέο SimCity για Mac με εντυπωσιακά γραφικά [εικόνες + βίντεο] | iefimerida.gr 1
Έρχεται το νέο SimCity για Mac με εντυπωσιακά γραφικά [εικόνες + βίντεο] | iefimerida.gr 2
Έρχεται το νέο SimCity για Mac με εντυπωσιακά γραφικά [εικόνες + βίντεο] | iefimerida.gr 3
Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ