Σύγχρονα Μήδεια- Σκότωσε τα 3 νεογέννητα μωρά της και τα έβαλε στον καταψύκτη - iefimerida.gr

Σύγχρονα Μήδεια- Σκότωσε τα 3 νεογέννητα μωρά της και τα έβαλε στον καταψύκτη

Σύγχρονα Μήδεια- Σκότωσε τα 3 νεογέννητα μωρά της και τα έβαλε στον καταψύκτη
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

«Πάγωσε» ολόκληρη η Πολωνία στο άκουσμα της είδησης ότι μια 42χρονη σκότωσε τα τρία νεογέννητα μωρά της αμέσως μετά τον τοκετό και τοποθέτησε τα πτώματά τους στον καταψύκτη.

Στη 42χρονη η οποία είναι μάνα άλλων τεσσάρων παιδιών ηλικίας 22, 19, 15 και έξι ετών ομολόγησε την αποτρόπαια αυτή πράξη της την Τρίτη κατά την έρευνα που πραγματοποίησε στο σπίτι της η αστυνομία, όπου βρήκε στον καταψύκτη τα πτώματα των τριών βρεφών, τα οποία ήταν όλα αγόρια.

Ο εισαγγελέας που έχει επιφορτιστεί με την έρευνα για το συγκεκριμένο στυγερό έγκλημα, ανέφερε πως στη 42χρονη απαγγέλθηκαν κατηγορίες για τριπλή ανθρωποκτονία και όχι παιδοκτονία. Διευκρίνισε, ωστόσο ότι είναι δυνατό να αλλάξει στη συνέχεια ο χαρακτηρισμός του εγκλήματος, αν υπάρξουν εκθέσεις ειδικών που να πιστοποιούν ότι η γυναίκα έδρασε ενώ βρισκόταν σε κατάσταση σοκ μετά τον τοκετό.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ