Αποκαλύφθηκε το μυστικό για τον «πράσινο» Λουίτζι της Nintendo - iefimerida.gr

Αποκαλύφθηκε το μυστικό για τον «πράσινο» Λουίτζι της Nintendo

Αποκαλύφθηκε το μυστικό για τον «πράσινο» Λουίτζι της Nintendo
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Στην αποκάλυψη ενός... μυστικού που αρκετοί φίλοι των ηλεκτρονικών παιχνιδιών προσπαθούσαν να λύσουν για χρόνια προέβη ο σχεδιαστής της Nintendo Σιγκέρου Μιγιαμότο.

Συγκεκριμένα, ο κ. Μιγιαμότο αποκάλυψε το λόγο που ο Λουίτζι, ο αδερφός του Σούπερ Μάριο, είχε πράσινο χρώμα. «Ενα από τα προβλήματα ήταν ότι εξαιτίας της περιορισμένης μνήμης, ο δεύτερος χαρακτήρας έπρεπε να είναι ίδιος με τον πρώτο στην εμφάνιση. Οπότε είπαμε ότι ακόμα και αν έχουμε τον ίδιο χαρακτήρα θα μπορούσαμε να αλλάξουμε το χρώμα του» τόνισε.

Ομως οι δημιουργοί του παιχνιδιού είχαν να αντιμετωπίσουν και ένα άλλο «πρόβλημα» που ήταν η περιορισμένη χρωματική παλέτα και έτσι αναγκάστηκαν να δανειστούν το πράσινο και το λευκό χρώμα από την εμφάνιση των άλλων χαρακτήρων του παιχνιδιού.

«Ετσι, από αυτούς τους τεχνικούς περιορισμούς είπαμε "Ok, έχουμε αυτούς τους δύο χαρακτήρες. Μοιάζουν το ίδιο εκτός του ότι έχουν διαφορετικό χρώμα. Προφανώς πρέπει να είναι δίδυμοι". Από κει και πέρα αποφασίσαμε ότι ο Luigi πρέπει να είναι ο νεότερος αδερφός» αποκάλυψε ο game designer της Nintendo.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ χρώμα nintendo σούπερ Μάριο NES Λουίτζι
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ