Καμίνης: Δύο χώροι λατρείας μουσουλμάνων ανά δημοτικό διαμέρισμα - iefimerida.gr

Καμίνης: Δύο χώροι λατρείας μουσουλμάνων ανά δημοτικό διαμέρισμα

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Την υποστήριξή του στην απόφαση να προχωρήσει η κατασκευή του μουσουλμανικού τεμένους στην Αθήνα «για αυτονόητους λόγους ισοπολιτείας και υπεράσπισης του δικαιώματος στη θρησκευτική λατρεία» εξέφρασε ο δήμαρχος Αθηναίων Γιώργος Καμίνης, ο οποίος μάλιστα υποστήριξε τη νόμιμη λειτουργία ενός έως δύο λατρευτικών χώρων ανά δημοτικό διαμέρισμα οι οποίοι τώρα λειτουργούν άτυπα.

Υπέρ της ανέγερσης τεμένους στην Αθήνα τάσσεται ο δήμαρχος κ. Καμίνης, ο οποίος όπως αναφέρουν τα «ΝΕΑ» υποστήριξε κατά τη συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου ότι η κατασκευή του τεμένους θα διασφαλίσει το δικαίωμα στη θρησκευτική λατρεία, ενώ παράλληλα συμπλήρωσε ότι «η δημιουργία κεντρικού μουσουλμανικού τεμένους ανοίγει το δρόμο, ώστε να ξεκινήσει η διαδικασία αδειοδότησης σε χώρους που πληρούν τις προϋποθέσεις, οι οποίοι σήμερα λειτουργούν ως άτυποι χώροι λατρείας, ώστε να λειτουργούν νομίμως ένας έως δύο ανά δημοτικό διαμέρισμα».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ