Σοκαριστικές φωτογραφίες από τα 3,7 τ.μ. διαμερίσματα του Χονγκ Κογκ [εικόνες] - iefimerida.gr

Σοκαριστικές φωτογραφίες από τα 3,7 τ.μ. διαμερίσματα του Χονγκ Κογκ [εικόνες]

Σοκαριστικές φωτογραφίες από το εσωτερικό των 3
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Σοκαριστικές είναι οι εικόνες από το εσωτερικό των εξοργιστικά μικρών διαμερισμάτων μεγέθους έως και... 3,7 τ.μ., όπου ζουν χιλιάδες εργάτες στο Χονγκ Κογκ.

Σύμφωνα με το K-mag.gr τις φωτογραφίες δημοσιεύει το Society for Community Organization, σε μια προσπάθεια να αναδειχθεί η ποιοτική υποβάθμιση του σύγχρονου επιπέδου διαβίωσης.

Χαρακτηριστικό του πόσο μικρά είναι τα διαμερίσματα στο Χονκ Κογκ είναι το γεγονός ότι οι φωτογραφίες ελήφθησαν αναγκαστικά από την οροφή καθώς λόγω του λιλιπούτειου μεγέθους τους ήταν αδύνατο να ληφθούν από οπουδήποτε αλλού!

Οπως φαίνεται και από τις φωτογραφίες στα ασφυκτικά αυτά διαμερίσματα στοιβάζονται ακόμη και ολόκληρες οικογένειες ενώ καμία γωνιά δεν αφήνεται αναξιοποίητη. Οι τοίχοι είναι καλυμμμένοι με ράφια, χρησιμοποιούνται διώροφα κρεβάτια αλλά και διάφοροι αποθηκευτικοί χώροι σε.... ύψος.

Αξιοσημείωτο είναι επίσης το γεγονός ότι τα ενοίκια στο κέντρο του Χονγκ Κογκ είναι κατά 35% ακριβότερα σε σύγκριση με αυτά της Νέας Υόρκης.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ