Καρέ καρέ η συγκλονιστική μάχη μιας γυναίκας με τον καρκίνο [εικόνες] - iefimerida.gr

Καρέ καρέ η συγκλονιστική μάχη μιας γυναίκας με τον καρκίνο [εικόνες]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Την τραγική πορεία μιας 40χρονης γυναίκας από την ανέμελη και χαρούμενη ζωή στη μάχη με τον καρκίνο και τον θάνατο κατέγραψε ο σύζυγός της θέλοντας να δώσει ένα «πρόσωπο» στην επάρατη νόσο.

Η Τζένιφερ πάλεψε για αρκετό καιρό με την επάρατη νόσο και οι φωτογραφίες με τις οποίες ο σύζυγός της Αντζελο κατέγραψε την κοινή τους πορεία μέχρι το θάνατό της συγκλονίζουν το Διαδίκτυο έπειτα από τη δημοσίευσή τους στον ιστότοπο Reddit.

«Ήθελα με αυτό τον τρόπο να δώσω ένα πρόσωπο στον καρκίνο. Να δείξω σε όλους πώς είναι. Τη μάχη, τις δυσκολίες, τη στεναχώρια, την απομόνωση, τον φόβο, τη θλίψη» δηλώνει ο Αντζελο και προσθέτει: «Και πάνω από όλα να δείξω την αγάπη μας».

Ο σύζυγος της άτυχης Τζένιφερ δεν έφυγε ποτέ από το πλάι της στηρίζοντας την προσπάθειά της να αντιμετωπίσει την ασθένειά της.

Το φωτογραφικό υλικό δείχνει το ζευγάρι από τις ευτυχισμένες στιγμές πριν ο καρκίνος χτυπήσει τη Τζένιφερ έως τα δύσκολα χρόνια της μάχης και κλείνει με τις εικόνες της τραγικής απώλειας.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ