Βίντεο από το σημείο της άγριας συμπλοκής αστυνομικών-κακοποιών στην Κόρινθο - iefimerida.gr

Βίντεο από το σημείο της άγριας συμπλοκής αστυνομικών-κακοποιών στην Κόρινθο

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Oι πρώτες εικόνες από το σημείο της άγριας συμπλοκής ανάμεσα στους αστυνομικούς και στους αδίστακτους κακοποιούς κόβουν την ανάσα.

Το περιπολικό είναι γαζωμένο από τις σφαίρες των ληστών που οι αστυνομικοί δεν αποκλείουν να πρόκειται για δραπέτες των φυλακών των Τρικάλων.

Γυναίκα οδηγός που περνούσε τυχαία από την περιοχή βρέθηκε ανάμεσα στα διασταυρούμενα πυρά. Τραυματίστηκε και μεταφέρθηκε σε νοσοκομείο της περιοχής όπου αργότερα εξέπνευσε.

Σύμφωνα με την αστυνομία, η γυναίκα χτυπήθηκε από τα καλάσνικοφ των ληστών. Ωστόσο, όπως λένε από το αρχηγείο της ΕΛΑΣ θα γίνει βαλλιστική εξέταση στα όπλα των αστυνομικών που συμμετείχαν στην καταδίωξη.

Οι δράστες κατάφεραν να διαφύγουν και εξελίσσεται μεγάλη αστυνομική επιχείρηση στην περιοχή για τον εντοπισμό και τη σύλληψή τους.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ