Πώς η Ελένη Μενεγάκη ξεκαθάρισε ότι δεν σκοπεύει να αποκτήσει παιδί με τον Ματέο - iefimerida.gr

Πώς η Ελένη Μενεγάκη ξεκαθάρισε ότι δεν σκοπεύει να αποκτήσει παιδί με τον Ματέο

Πώς η Ελένη Μενεγάκη ξεκαθάρισε πώς δεν σκοπεύει να αποκτήσει παιδί με τον Ματέο
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Με ρούχα εγκυμοσύνης ντύθηκε την Παρασκευή η Ελένη Μενεγάκη και οι συνεργάτιδές της, καθώς αυτό ήταν και το θέμα της στήλης στάιλινγκ της εκπομπής. Εκεί κάπου στο προβάρισμα ήρθε και η δήλωση της παρουσιάστριας ότι δεν σκοπεύει να γίνει ξανά μανούλα.

Την ώρα που ο στυλίστας δοκίμαζε επάνω της ένα φουλάρι υπό μορφή μπλούζας για να δείξει πώς θα μπορούσε ως έγκυος να κρύψει την κοιλίτσα της η Ελένη Μενεγάκη αναρωτήθηκε πού ήταν όταν τον... χρειαζόταν. «Πού ήσασταν όταν σας χρειαζόμουνα» ανέφερε χαρακτηριστικά η παρουσιάστρια για να λάβει την απάντηση του στυλίστα «ήρθαμε τώρα».

Η αντίδραση της παρουσιάστριας άμεση. Δείχνοντας τη συνεργάτιδά της Κατερίνα Ζαρίφη και κουνώντας το κεφάλι είπε:«Τώρα... τώρα ντύστε το κορίτσι μου την Κατερίνα».

Ετσι, αυθόρμητα, όπως πάντα, ξεκαθάρισε πως στα πλάνα της -και του συντρόφου της Ματέο Παντζόπουλου- δεν υπάρχει η απόκτηση ενός παιδιού.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ