Ο ΣΥΡΙΖΑ συζητά τις εξελίξεις και διαφωνεί για το συνέδριο - iefimerida.gr

Ο ΣΥΡΙΖΑ συζητά τις εξελίξεις και διαφωνεί για το συνέδριο

Ο ΣΥΡΙΖΑ συζητά τις εξελίξεις και διαφωνεί για το συνέδριο
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Οι τρέχουσες πολιτικές εξελίξεις και το θέμα της Κύπρου θα είναι τα βασικά θέματα στη συνεδρίαση της γραμματείας του ΣΥΡΙΖΑ που είναι προγραμματισμένη για το απόγευμα της Πέμπτης.

Οπως επισημαίνει βουλευτής της αξιωματικής αντιπολίτευσης στο iefimerida.gr, «είναι προφανές ότι πρέπει να ετοιμαστούμε κι εμείς ακόμη περισσότερο, μ' αυτά που βλέπουμε γύρω μας», τονίζοντας στη συνέχεια πως από δω και στο εξής ο ΣΥΡΙΖΑ θα πρέπει να επικεντρωθεί στις συμμαχίες των χωρών του νότου.

Αύριο, εξάλλου, αναμένεται να καθοριστεί και η ημερομηνία για τη διεξαγωγή της επόμενης Κεντρικής Επιτροπής του κόμματος. Σύμφωνα με πληροφορίες του iefimerida.gr ως επικρατέστερη φαίνεται η 6-7 Απριλίου, και στο επίκεντρο της εν λόγω συνεδρίασης θα βρεθούν οι τοποθετήσεις των μελών του οργάνου -επί των προσυνεδριακών κειμένων-, τα οποία και ετοιμάζονται προκειμένου ο ΣΥΡΙΖΑ να φτάσει στο ιδρυτικό του συνέδριο, για το χρόνο διεξαγωγής του οποίου εκφράζονται διαφορετικές απόψεις στο εσωτερικό του κόμματος.

Υπενθυμίζεται ότι τα στελέχη της Αριστερής Πλατφόρμας στέκονται στο κομμάτι της ουσίας και όπως χαρακτηριστικά λένε «δεν μας ενδιαφέρει τόσο το πότε, όσο το γεγονός ότι δεν θέλουμε να υπάρξουν fast track διαδικασίες».

Αντιθέτως, η μερίδα που πρόσκειται στους «προεδρικούς» κάνει λόγο για διεξαγωγή του συνεδρίου ακόμη και στις αρχές του καλοκαιριού (δεδομένου ότι στα τέλη Ιουνίου θα διεξαχθεί και το συνέδριο της ΝΔ) επιδιώκοντας αν μη τι άλλο να αποκομίσει οφέλη και στο επικοινωνιακό κομμάτι.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ