Γιάννης Ιωαννίδης: «Κατά λάθος ψήφισα ''όχι'' για τον Κασιδιάρη» - iefimerida.gr

Γιάννης Ιωαννίδης: «Κατά λάθος ψήφισα ''όχι'' για τον Κασιδιάρη»

Γιάννης Ιωαννίδης: «Κατά λάθος ψήφισα όχι
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ο υφυπουργός Αθλητισμού, βουλευτής Θεσσαλονίκης της Νέας Δημοκρατίας Γιάννης Ιωαννίδης επιχείρησε να διασκεδάσει τις εντυπώσεις που προκάλεσε η αρνητική του ψήφος στη διαδικασία άρσης ασυλίας του βουλευτή της Χρυσής Αυγής Ηλία Κασιδιάρη για το χαστούκι στη Λιάνα Κανέλλη. Ο κ. Ιωαννίδης έκανε μια δήλωση που δείχνει ότι απλώς δεν θέλει να ζητήσει συγγνώμη όπως έκανε ο Γιάννης Καράμπελας ή να υπερασπιστεί την άποψή του όπως έκανε ο Μανώλης Κεφαλογιάννης.

Ο υφυπουργός, μετά την αποδοκιμασία του από το κόμμα της Νέας Δημοκρατίας, διάλεξε τον τρίτο δρόμο, αυτόν του αυτοεξευτελισμού, δηλώνοντας ότι ψήφισε ''όχι'' εκ παραδρομής, ενώ ήθελε να ψηφίσει ''ναι''.

Δηλαδή, σε μια διαδικασία τόσο καθαρή που ο κάθε βουλευτής καλείται να ψηφίσει ''ναι'' ή ''όχι'' επί ενός και μόνον ερωτήματος απλού και σαφέστατου, το λάθος εκ παραδρομής ανακαλύπτεται εκείνη την ώρα και όχι μερικές ώρες αργότερα.

Τα υπόλοιπα είναι απλώς, άλλα λόγια να... αγαπιόμαστε.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ