Hurriyet: Αυτός είναι ο Ελληνας «ήρωας» που έσωσε τρεις Τούρκους - iefimerida.gr

Hurriyet: Αυτός είναι ο Ελληνας «ήρωας» που έσωσε τρεις Τούρκους

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Με τον τίτλο «Ο Ελληνας ήρωας» περιγράφει η τουρκική Hurriyet στην ηλεκτρονική της έκδοση τον Χρήστο Κύρογλου, τον Ελληνα που έσωσε μια γιαγιά και τα δυο εγγόνια της από φονική πυρκαγιά που ξέσπασε σε πολυκατοικία στη Στουτγάρδη.

Σύμφωνα με το δημοσίευμα ο Ελληνας μετανάστης ήταν αυτός που έπεσε με αυτοθυσία στις φλόγες καθώς ήταν ο πρώτος που αντιλήφθηκε το ξέσπασμα της φωτιάς.

Η φονική πυρκαγιά που ξέσπασε σε πολυκατοικία της περιοχής Μπάγκνανγκ στη Στουτγάρδη είχε ως αποτέλεσμα να χάσουν τη ζωή τους οκτώ άνθρωποι, επτά εκ των οποίων ήταν παιδιά.

Ο Χρήστος Κύρογλου είναι ο υπεύθυνος ενός νυκτερινού κέντρου που βρίσκεται στο πίσω μέρος της πολυκατοικίας και αντιλήφθηκε από τους πρώτους τι συνέβη.

Αφού κάλεσε την πυροσβεστική μπήκε στο φλεγόμενο διαμέρισμα, απεγκλώβισε τη μητέρα των παιδιών και κατάφερε να βγάλει σώους τη γιαγιά και τα δύο παιδιά ηλικίας 10 και 14 ετών.

Μέχρι στιγμής δεν έχουν γίνει γνωστά τα αίτια της φωτιάς και η αστυνομία δεν έχει αποκλείσει κανένα ενδεχόμενο.

Ο πρόεδρος της Τουρκικής Δημοκρατίας, Αμπντουλάχ Γκιουλ, υπενθύμισε ότι στο παρελθόν υπήρξαν ενέργειες εμπρησμού σε σπίτια Τούρκων στη Γερμανία και ζήτησε από τις γερμανικές αρχές να κάνουν τα πάντα ώστε να διαλευκανθεί το συντομότερο αυτή η τραγωδία.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ