Σουηδικό περιοδικό Expressen: Αυτοί είναι οι 17 ελληνικοί παράδεισοι για τους τουρίστες - iefimerida.gr

Σουηδικό περιοδικό Expressen: Αυτοί είναι οι 17 ελληνικοί παράδεισοι για τους τουρίστες

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ως εικόνα βγαλμένη από τα παραμύθια περιγράφει το περιοδικό Expressen μερικούς από τους πιο δημοφιλείς προορισμούς στη χώρα μας και προτρέπει τους Σουηδούς πολίτες να τους επισκεφθούν.

Ζάκυνθος, Κεφαλονιά, Σάμος,Ρόδος, Σκιάθος, Κάλυμνος, Μύκονος, Σαντορίνη, Κως, Λέρος, Σκόπελος, Κέρκυρα, Σύμη, Λέσβος, Κρήτη, Νάξος και Τήλος είναι τα νησιά που αποτελούν σύμφωνα με το δημοσίευμα τους δεκαεπτά πιο μαγευτικούς και επιθυμητούς προορισμούς για διακοπές.

Το περιοδικό προτείνει στους τουρίστες λίγο πριν την έναρξη της καλοκαιρινής τουριστικής περιόδου να επιλέξουν την Ελλάδα ενώ κάνει και αναλυτική παρουσίαση του κάθε τόπου.

Ακόμη αναφέρει χαρακτηριστικά πως αυτοί οι προορισμοί μπορούν να μαγέψουν τους τουρίστες και να ικανοποιήσουν ακόμη και τα πιο απαιτητικά γούστα.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ