Η ειδικός που σου μαθαίνει πώς να ρίξεις γυναίκες έναντι 4.600 ευρώ [εικόνες+βίντεο] - iefimerida.gr

Η ειδικός που σου μαθαίνει πώς να ρίξεις γυναίκες έναντι 4.600 ευρώ [εικόνες+βίντεο]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Εκατομμυριούχος έχει καταφέρει να γίνει η 29χρονη Kezia Noble. Ενα πρώην μοντέλο που πλέον διεξάγει ειδικά εργαστήρια διάρκειας μιας εβδομάδας προκειμένου να μάθει σε απελπισμένους άντρες πώς να ρίξουν στο κρεβάτι γυναίκες σαν και εκείνη.

«Αυτό που κάνω είναι να βοηθάω τους άντρες να βρουν τα κότσια να πλησιάσουν μια γυναίκα. Οπότε, αντί να με κατηγορούν οι γυναίκες, θα έπρεπε να με ευχαριστούν. Δεν είναι ότι τους διδάσκω π.χ. τεχνικές υπνωτισμού για να ρίξουν μια γυναίκα στο κρεβάτι. Οι τεχνικές μου θα τους βοηθήσουν στην πορεία να κάνουν σεξ. Αλλά αυτό που έχει σημασία είναι το να καταφέρουν να δημιουργήσουν υγιείς σχέσεις».

Η ειδικός που σου μαθαίνει πώς να ρίξεις γυναίκες έναντι 4.600 ευρώ [εικόνες+βίντεο]  | iefimerida.gr 0

Αυτό δηλώνει στην βρετανική εφημερίδα Daily Mail η εντυπωσιακή Kezia. Η οποία επισημαίνει ότι 80% των πελατών της είναι άντρες ηλικίας 27-35 που έχουν δει τους φίλους τους να παντρεύονται και θέλουν και οι ίδιοι.

Η ειδικός που σου μαθαίνει πώς να ρίξεις γυναίκες έναντι 4.600 ευρώ [εικόνες+βίντεο]  | iefimerida.gr 1

Σύμφωνα με τους υπολογισμούς της, η ίδια -που είναι η μοναδική Female Pick Up Coach στην Βρετανία- έχει ήδη βοηθήσει πάνω από 7.000 άντρες έναντι 350 λιρών την ημέρα ή 4.000 λιρών για μια ολόκληρη εβδομάδα.

Η ειδικός που σου μαθαίνει πώς να ρίξεις γυναίκες έναντι 4.600 ευρώ [εικόνες+βίντεο]  | iefimerida.gr 2

Η μελαχρινή καλλονή εγκατέλειψε το σχολείο στα 15 της προκειμένου να εργαστεί στο κτηματομεσιτικό γραφείο του πατέρα της. Ενώ παράλληλα κατάφερε να κάνει μια μικρή καριέρα ως τραγουδίστρια και μοντέλο εσωρούχων.

Η ειδικός που σου μαθαίνει πώς να ρίξεις γυναίκες έναντι 4.600 ευρώ [εικόνες+βίντεο]  | iefimerida.gr 3

Pick up artist έγινε πριν από δυο χρόνια, όταν την πλησίασε ένας Αμερικάνος ειδικός και της ζήτησε να γίνει βοηθός του. Πλέον θεωρείται η πιο επιτυχημένη στον τομέα της, ενώ μαζί της -ως βοηθός- δουλεύει και η 22χρονη αδελφή της.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Daily Mail Kezia Noble
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ