Αυστραλία: Αναζητούνται μετανάστες για τις έξι καλύτερες δουλειές του κόσμου - iefimerida.gr

Αυστραλία: Αναζητούνται μετανάστες για τις έξι καλύτερες δουλειές του κόσμου

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Το όνειρο για μια θέση στον ήλιο της... Αυστραλίας θα πραγματοποιήσουν έξι τυχεροί που θα καταφέρουν να προσληφθούν σε μία από τις «καλύτερες» θέσεις εργασίας.

Η παράδοση που ξεκίνησε το 2009 όταν προκηρύχθηκε η θέση του φύλακα στο νησί Χάμιλτον στο Μεγάλο Κοραλογενή Υφαλο, συνεχίζεται.

Φέτος οι Αυστραλοί προσφέρουν τις έξι καλύτερες δουλειές του κόσμου, ανάμεσα στις οποίες είναι blogger που ασχολείται με τους V.I.P στο Σίδνεϊ, φροντιστής καγκουρό, φωτογράφος στη Μελβούρνη, φύλακας πάρκου στις παραλίες του Κουίνσλαντ, «taste master» ή αλλιώς «άρχοντας της γεύσης» και συναντήσεις με τους Αβορίγινες.

Ο διαγωνισμός αφορά σε νέους έως 30 ετών οι οποίοι πρέπει να είναι λάτρεις της περιπέτειας, να διαθέτουν άδεια προσωρινής εργασίας στην Αυστραλία και οι αποδοχές φθάνουν τα 78 χιλιάδες ευρώ για ένα εξάμηνο.

Οι υποψήφιοι έχουν διορία υποβολής αίτησης μέχρι τις 10 Απριλίου και μπορούν να καταθέσουν τα βιογραφικά τους στην ιστοσελίδα www.bestjobs.australia.com.

Το 2009, την πρώτη χρονιά που έγινε η εκστρατεία αυτή για την προώθηση του τουρισμού στην Αυστραλία με την προκήρυξη της θέσης για την καλύτερη δουλειά του κόσμου, οι υποψήφιοι έφθασαν τους 35.000. Νικητής τότε αναδείχθηκε ο Βρετανός Μπεν Σάουθχολ.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ