Ντιέγκο Μαραντόνα: Ο Κριστιάνο Ρονάλντο είναι ένα ζώο - iefimerida.gr

Ντιέγκο Μαραντόνα: Ο Κριστιάνο Ρονάλντο είναι ένα ζώο

Ντιέγκο Μαραντόνα : Ο Κριστιάνο Ρονάλντο είναι ένα ζώο
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Οχι δεν τρελάθηκε ο «Ντιεγκίτο» και αποφάσισε να στολίσει με «γαλλικά» τον άσο της Ρεάλ Μαδρίτης, ο οποίος ούτως ή άλλως δεν έχει και πολλές συμπάθειες, απλά επιχείρησε με αυτό τον τρόπο να εκθειάσει το ταλέντο του.

Από την Ισπανία όπου βρέθηκε τις προηγούμενες ημέρες ο Ντιέγκο Μαραντόνα υπαινίχθηκε ότι στο δίπολο Ρονάλντο – Μέσι ο ίδιος μάλλον ψηφίζει τον Πορτογάλο σούπερ σταρ δημιουργώντας με αυτά του τα λόγια μια άτυπη αργεντίνικη κόντρα με τον επιθετικό της Μπαρτσελόνα.

«Ο κόσμος θεωρεί ότι ο Μέσι είναι ο καλύτερος ποδοσφαιριστής. Έχω πει ότι ο Κριστιάνο είναι αυτό που ήταν στο παρελθόν. Ένα φαινόμενο. Έτσι ήταν και στην Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, εδώ στη Ρεάλ, οπουδήποτε. Ένα ζώο. Τον είδα το Σάββατο και από κοντά μοιάζει με... γίγαντας» ήταν τα λόγια του καλύτερου ποδοσφαιριστή όλων των εποχών.

Τι λέει για Μουρίνιο και Γκουαρντιόλα

Επλεξε ακόμη το εγκώμιο των Ζοζέ Μουρίνιο και Πεπ Γκουαρντιόλα χαρακτηρίζοντάς τους κορυφαίους προπονητές, ενώ κουνάει και το δάχτυλο στην Μπαρτσελόνα γα την ελλιπή προετοιμασία που έκανε το καλοκαίρι.

«Ο Μουρίνιο δούλεψε περισσότερο για τους αγώνες με την Μπαρτσελόνα στην προετοιμασία του καλοκαιριού. Η Μπαρτσελόνα έκανε πολύ άσχημη προετοιμασία. Έδωσε φιλικά, επειδή πληρώθηκε καλά στη Μαλαισία ή την Κίνα. Εάν φύγει ο Μουρίνιο από τη Ρεάλ Μαδρίτης θα είναι μεγάλη απώλεια. Ο Μουρίνιο είναι εξαιρετικός, όπως και ο Πεπ Γκουαρντιόλα. Στην Μπαρτσελόνα πρέπει να είναι απογοητευμένοι. Πρόκειται για μεγάλη απώλεια» δήλωσε ο Πίμπε Ντ΄Ορο.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ