Ο Σαμαράς πλήρωσε το δείπνο με τους βουλευτές και πήρε την απόδειξη - iefimerida.gr

Ο Σαμαράς πλήρωσε το δείπνο με τους βουλευτές και πήρε την απόδειξη

Ο Σαμαράς πλήρωσε το δείπνο με τους βουλευτές και πήρε την απόδειξη
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Στο δείπνο που παρέθεσε ο Αντώνης Σαμαράς σε βουλευτές της ΝΔ στην ταβέρνα «Ο Βασίλης» στην Κηφισιά πλήρωσε μόνος του το λογαριασμό και πριν φύγει πήρε μαζί του και την απόδειξη δίνοντας έτσι το σωστό παράδειγμα.

Οπως γράφει και ο Βηματοδότης, όμως, την παράσταση έκλεψε ο Δημήτρης Τσουμάνης, ο γαλάζιος βουλευτής από την Πρέβεζα που πήγε στο εστιατόριο έχοντας μαζί του ένα τάπερ με γαρίδες. «Είναι από τον Αμβρακικό Κόλπο» εξηγούσε ο βουλευτής στους έκπληκτους συναδέλφους του.

Από το τραπέζι πάντως δεν έλειψε τίποτα. Τα ορεκτικά ήταν μπουρεκάκια, χωριάτικα λουκάνικα, κεφτεδάκια, τυροπιτάκια και τυριά με μανιτάρια. Για το κυρίως πιάτο οι βουλευτές είχαν να επιλέξουν ανάμεσα σε κατσικάκι λεμονάτο, μπιφτεκάκια μοσχαρίσια, μπριζόλα γάλακτος και κοκκινιστό μοσχάρι. Και για επιδόρπιο (το οποίο ο κ. Σαμαράς δεν τίμησε γιατί είχε κάποια άλλη υποχρέωση) προσφέρθηκε γλυκό πορτοκάλι, καρυδόπιτα και πολίτικος χαλβάς.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ