ΑΟΖ... καρμπονάρα τα έκανε ο Καμμένος στη Βουλή - Μπέρδεψε τους υδρογονάνθρακες με τα μακαρόνια [βίντεο] - iefimerida.gr

ΑΟΖ... καρμπονάρα τα έκανε ο Καμμένος στη Βουλή - Μπέρδεψε τους υδρογονάνθρακες με τα μακαρόνια [βίντεο]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Tους υδρογονάνθρακες με τα... μακαρόνια μπέρδεψε ο πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων Πάνος Καμμένος, ο οποίος κατά τη διάρκεια ομιλίας του στη Βουλή «επέμενε» πως δεν είναι «ευρωπαϊκοί οι υδατάνθρακες, αλλά ελληνικοί!».

Ο κ. Καμμένος κατά τη διάρκεια της τοποθέτησής του στην προ ημερήσιας συζήτησης στη Βουλή για τα αγροτικά προβλήματα σχολίασε την επίσκεψη του Γάλλου προέδρου Φρανσουά Ολάντ και το θέμα της ΑΟΖ και των κοιτασμάτων.

Ωστόσο, προφανώς, μπέρδεψε τους υδρογονάνθρακες με τους υδατάνθρακες. Το γεγονός εκμεταλλεύτηκαν οι χρήστες του διαδικτύου, που στο άψε-σβήσε έφτιαξαν ένα βιντεάκι για τους... «υδατάνθρακες ΜISΚO» του Καμμένου που κάνει το γύρο του διαδικτύου.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ