Οι Κύπριοι αγανακτισμένοι καλούν σε πάρτι για την αποχώρηση Χριστόφια - iefimerida.gr

Οι Κύπριοι αγανακτισμένοι καλούν σε πάρτι για την αποχώρηση Χριστόφια

Οι Κύπριοι αγανακτισμένοι καλούν σε πάρτι για την αποχώρηση Χριστόφια
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Πάρτι θα στηθεί σήμερα έξω από το Προεδρικό μέγαρο Κύπρου, με αφορμή την αποχώρηση του Δημήτρη Χριστόφια, από αγανακτισμένους πολίτες του νησιού, οι οποίοι μάλιστα θα έχουν dj και αφήσουν μπαλόνια ελεύθερα στον ουρανό, «ως ένδειξη ικανοποίησης για το γεγονός».

Με τον δικό τους τρόπο επέλεξαν να γιορτάσουν την αποχώρηση του κ. Χριστόφια από την Προεδρία της Κύπρου μερίδα αγανακτισμένων πολιτών, οι οποίοι προανήγγειλαν από το Facebook ότι θα στήσουν γλέντι στις 19:30 το βράδυ για να γιορτάσουν το γεγονός. Η εκδήλωση, θα περιλαμβάνει DJ, ενώ θα αφήσουν και μπαλόνια ελεύθερα για να δείξουν την ικανοποίηση τους.

Η εκδήλωση, γίνεται σαν ανταπόδοση της συναυλίας στήριξης του πρώην πλέον Προέδρου από μερίδα υποστηρικτών του, μετά τα τραγικά γεγονότα στο Μαρί.

Η αστυνομία της Λευκωσίας βρίσκεται σε εγρήγορση, ενώ έχει προβεί ήδη σε διαβουλεύσεις με τους οργανωτές του πάρτι προκειμένου να διαδεχθεί ειρηνικά.

Οι Κύπριοι αγανακτισμένοι καλούν σε πάρτι για την αποχώρηση Χριστόφια | iefimerida.gr 0
Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ