Pheed: Η νέα εφαρμογή κοινωνικής δικτύωσης που ανταγωνίζεται Facebook και Twitter [εικόνες] - iefimerida.gr

Pheed: Η νέα εφαρμογή κοινωνικής δικτύωσης που ανταγωνίζεται Facebook και Twitter [εικόνες]

Pheed: Η νέα εφαρμογή κοινωνικής δικτύωσης που ανταγωνίζεται Facebook και Twitte
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Μία νέα εφαρμογή κοινωνικής δικτύωσης έχει κάνει την εμφάνισή της και μέσα σε λίγους μόλις μήνες κατάφερε να κλέψει τις εντυπώσεις του παγκόσμιου κοινού και ιδίως των εφήβων, φτάνοντας στην πρώτη θέση των προτιμήσεων στις δωρεάν εφαρμογές πλατφόρμας για έξυπνα κινητά.

Το Pheed συνδυάζει στοιχεία από Twitter, SoundCloud, Tumblr, Ustream και Instagram, ωστόσο η καινοτομία που παρουσιάζει και το κάνει ιδιαίτερα ανταγωνιστικό, είναι ότι δεν έχει όρια στο μέγεθος και το σχήμα των περιεχομένων που αναρτώνται, αφού τα βίντεο μπορούν να διαρκούν ώρες, ενώ οι φωτογραφίες να έχουν οποιαδήποτε ανάλυση και σχήμα.

Η εφαρμογή έχει ήδη γίνει πολύ δημοφιλής σε καλλιτέχνες, φωτογράφους, κινηματογραφιστές και μουσικούς, ενώ πολλοί έφηβοι έσπευσαν αμέσως να φτιάξουν λογαριασμό μετά τις «διαφημίσεις» που έκαναν σε Twitter και Instagram δημοφιλή κοινωνικά πρότυπα των εφήβων με χιλιάδες followers

Ο Διευθύνων Σύμβουλος της Pheed, Oντι Κόμπο δήλωσε πως «αυτή η μηχανή είναι ότι καλύτερο έχει υπάρξει, αφού είναι αυτοχρηματοδοτούμενη. Είμαστε μία μικρή ομάδα ανθρώπων, αλλά το Pheed γίνεται αποδεκτό με ενθουσιασμό από τον κόσμο».

Το iefimerida.gr πειραματίστηκε με το Pheed και διαπίστωσε ότι μοιάζει αρκετά με το Timeline του facebook στον τρόπο λειτουργίας και αρχειοθέτησης υλικού, όπως θα δείτε στην εικόνα που ακολουθεί, γεγονός που το κάνει ακόμη πιο προσιτό στο κοινό που διαθέτει ήδη λογαριασμό στο facebook.

Pheed: Η νέα εφαρμογή κοινωνικής δικτύωσης που ανταγωνίζεται Facebook και Twitter [εικόνες] | iefimerida.gr 0
Pheed: Η νέα εφαρμογή κοινωνικής δικτύωσης που ανταγωνίζεται Facebook και Twitter [εικόνες] | iefimerida.gr 1

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ