Σοκ στο Πάμε Πακέτο - Σηκώθηκε και έφυγε όταν συνάντησε την αθίγγανη μητέρα της [βίντεο] - iefimerida.gr

Σοκ στο Πάμε Πακέτο - Σηκώθηκε και έφυγε όταν συνάντησε την αθίγγανη μητέρα της [βίντεο]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Απρόσμενο φινάλε είχε το χθεσινό επεισόδιο του Πάμε Πακέτο όταν, η -υιοθετημένη- αποστολέας του έφυγε αμέσως μόλις γνώρισε τη 47χρονη αθίγγανη μάνα της και έμαθε ότι έχει δώσει, πέρα από εκείνη, άλλα 4 παιδιά για υιοθεσία.

«Θέλω να σας πω ένα μεγάλο ευχαριστώ που με φέρατε στη ζωή. Και ένα ακόμη ευχαριστώ που με δώσατε σε κάποιους ανθρώπους μου με αγάπησαν και μου έδωσαν τα πάντα. Αγάπη, στοργή, μόρφωση, τα πάντα».

Αυτό είπε η Μαρία από την Καβάλα (που έψαχνε από 12 χρονών να μάθει ποιοι είναι οι βιολογικοί της γονείς) στη μητέρα της και δύο από τα δώδεκα αδέλφια της που ήρθαν στο πλατό του Πάμε Πακέτο για να τη συναντήσουν.

Ηταν όμως εμφανές το σοκ της όταν έμαθε ότι η μητέρα της, που είναι μικροπωλητής, είχε δώσει άλλα 4 παιδιά για υιοθεσία. Ή όταν άκουσε τον ταλαιπωρημένο 26χρονο αδελφό της να της λέει «Μακάρι να με είχε δώσει κι εμένα η μάνα μου για υιοθεσία».

Στο τέλος της εκπομπής η Μαρία, στο πλευρό της οποίας ήταν ο θετός της πατέρας, αντάλλαξε μια παγωμένη αγκαλιά με τη βιολογική της μητέρα. Και μετά σηκώθηκε κι έφυγε αμέσως. Δηλώνοντας ότι «αισθάνομαι αμήχανα. Περίμενα ότι θα είναι αθίγγανοι, αλλά όλο το σύνολο με έχει φρικάρει πάρα πολύ. Θα σκεφτώ αν θέλω να έχω κάποια σχέση μαζί τους στο μέλλον. Πάντως δεν μπορώ να τους δω σαν οικογένειά μου. Να τους αγκαλιάσω, να τους φιλήσω. Το μόνο που με ενδιαφέρει είναι να βρεθούν τα άλλα παιδιά που έχουν δώσει για υιοθεσία».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ