Μετά τις αντιδράσεις, αποσύρθηκε η τροπολογία αθώωσης των «καταληψιών» ταξιτζήδων - iefimerida.gr

Μετά τις αντιδράσεις, αποσύρθηκε η τροπολογία αθώωσης των «καταληψιών» ταξιτζήδων

Μετά τις αντιδράσεις
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Η κυβέρνηση απέσυρε την τροπολογία για την παραγραφή αξιόποινων πράξεων που αφορούν στην παρακώλυση συγκοινωνιών, την παράνομη στάση και στάθμευση και έχουν τελεσθεί έως την 31.12.2012.

Αιτία της απόσυρσης οι διαφωνίες που υπήρχαν σε κυβερνητικούς βουλευτές. Πρώτος στο αντάρτικο βγήκε ο βουλευτής της ΝΔ Ανδρέας Ψυχάρης ο οποίος ζήτησε το λόγο και είπε: «Ενα κράτος δεν μπορεί να λειτουργεί έτσι και μάλιστα όταν μιλάμε για πράξεις οι οποίες ήταν βίαιες και καταπατούσαν τα δικαιώματα των συμπολιτών μας, καταπατούσαν το δικαίωμα της εργασίας άλλου πολίτη και το δικαίωμά του να εξασφαλίσει οικονομικούς πόρους για να ζήσει την οικογένειά του». «Δεν μπορεί να μην υπάρχουν συνέπειες από αυτά τα αδικήματα. Εάν δεν τιμωρηθούν, τι θα πούμε στους πολίτες: ότι κάποιοι τέλεσαν ένα αδίκημα και τώρα δεν υπάρχει τιμωρία;»

Την εναντίωση της στην τροπολογία διατύπωσε και η Ασημίνα Ξηροτύρη από τη ΔΗΜΑΡ λέγοντας ότι «έχουμε πολύ σοβαρές επιφυλάξεις και ζητάμε να αποσυρθεί και αφού βελτιωθεί, να επανακατατεθεί»

Τελικώς, ο Κωστής Χατζηδάκης ανακοίνωσε ότι αποσύρει την τροπολογία και θα την επανακαταθέσει βελτιωμένη ίσως και αύριο.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ