Ψωμιάδης: Βρήκα τον αστυνομικό μου σε μία λίμνη αίματος με το όπλο στο χέρι - iefimerida.gr

Ψωμιάδης: Βρήκα τον αστυνομικό μου σε μία λίμνη αίματος με το όπλο στο χέρι

Ψωμιάδης: Βρήκα τον αστυνομικό μου σε μία λίμνη αίματος με το όπλο στο χέρι
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Σοκαρισμένος είναι ο πρώην περιφερειάρχης κεντρικής Μακεδονίας, Παναγιώτης Ψωμιάδης καθώς εντόπισε τον πρώην συνεργάτη -αστυνομικό φρουρό- του μέσα σε λίμνη αίματος. Σύμφωνα με το seleo.gr ο κ.Ψαμιάδης εντόπισε τον 35χρονο μέσα σε μία λίμνη αίματος.

«Είχαμε ραντεβού στις 9 το πρωί, όπως κάθε μέρα. Χθες άργησε και δεν απαντούσε στα επίμονα τηλέφωνά μου. Τότε πήγα στο σπίτι της γιαγιάς του όπου ζούσε τον τελευταίο καιρό και ζήτησα να μου δώσει το κλειδί από τον όροφο όπου έμενε. Μπήκα μέσα και έμεινα άναυδός. Το πρόσωπο του δεν διακρινόταν από τα τραύματα που προκάλεσε η σφαίρα. Το όπλο ήταν στα χέρια του».

Αμέσως ο κ. Ψωμιάδης κάλεσε το ΕΚΑΒ και ο αστυνομικός μεταφέρθηκε αρχικά στο Ιπποκράτειο και στη συνέχεια στο στρατιωτικό νοσοκομείο, όπου και έγινε η επέμβαση αφαίρεσης τους βλήματος.

Ο πρώην περιφερειάρχης πρόσθεσε «Ήξερα ότι τον τελευταίο καιρό ήταν ιδιαίτερα αγχωμένος, από τη μία για την οικογενειακή του κατάσταση η οποία όδευε προς τη λύση του γάμου του και από την άλλη οικονομικά ζητήματα που τον βασάνιζαν. Σίγουρα δεν πήγαινε ποτέ το μυαλό μου ότι θα μπορούσε να κάνει αυτό το απονενοημένο διάβημα».

Ο 35χρονος νοσηλεύεται στο 424 Γενικό Στρατιωτικό Νοσοκομείο και δίνει μάχη για να κρατηθεί στη ζωή.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ